Все още петъчен пазар в Севлиево не е разрешен

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Остава в сила заповедта на кмета на община Севлиево за непровеждане на петъчен пазар до второ нареждане, съобщават от местната администрация. Обектите на кооперативния пазар ще продължат своята работа в ежедневния си режим.

Припомняме, че от 28 април се отменя въведеният вечерен час за малолетни и непълнолетни лица в Севлиево.

Севлиево отваря парковете от 29 април – има определени часови графици за посещение, допустими посетители и противоепидемични мерки, запознайте се с подробностите в статията на Габрово Daily тук.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Първи случай на COVID-19 в Севлиево, болният е в севлиевската болница


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.