МБАЛ "Д-р Тота Венкова" Габрово © МБАЛ Габрово

Откриват педиатричното отделение в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“, в Габрово – Томислав Дончев и здравният министър Ананиев

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

МБАЛ "Д-р Тота Венкова" Габрово © МБАЛ Габрово
МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ Габрово © МБАЛ Габрово

Реновираното Педиатрично отделение в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ АД в Габрово ще бъде официално открито днес, 14 февруари, от 16:30 ч.

На събитието ще присъстват вицепремиерът Томислав Дончев и министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, съобщават от Министерството на здравеопазването.

Министър Ананиев ще посети и Отделението по хемодиализа в лечебното заведение в Габрово, за което са закупени 10 нови диализни апарата на стойност 200 хил. лв.

По-късно през деня здравният министър ще се срещне с  медицинския съвет на областната болница в Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.