Отново два нови случая на COVID-19 – в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Пореден ден с два нови потвърдени случаи на COVID-19 в област Габрово отчитат от Регионалната здравна инспекция.

Първият случай е на жена на 48 години от Габрово. Към момента жената е в добро общо състояние, без симптоми на COVID-19. Изготвено и връчено е предписание за задължителна 14-дневна домашна изолация и лечение.

Вторият случай е на жена на 37 години от Габрово, контактна на потвърден случай на COVID-19. Хоспитализирана  е в Инфекциозно отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ – Габрово. Към момента жената е в добро общо състояние, без симптоми на COVID-19.

На контактните лица на двата случая е връчено предписание за задължителна 14-дневна домашна изолация.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Извънредната епидемична обстановка се удължава до 31 юли


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.