Отлагат с 2 дни спирането на водата за селата по Източния водопроводен клон от ПСПВ „Стоките“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

За 21 юли 2021 г. се отлага спирането на водоподаването за населените места в общините Севлиево, Габрово и Дряново, които се захранват от Източния водопроводен клон от ПСПВ „Стоките“ и не разполагат с алтернативно водоснабдяване. Това съобщават от ВиК Габрово.

Първоначално обявената дата беше 19 юли. Строително-монтажните работи по реконструкцията на Източния водопроводен клон ще продължат до 29.07.2021 г., както беше обявено и първоначално.

В информацията от ВиК Габрово не се уточняват имената на конкретните селища, които ще останат без вода.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.