Заради жегите – отлагат отново спирането на водата по Източния видопроводен клон

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

За втори път се отлага преустановяването на водоподаването за селата по Източния водопроводен клон от ПСПВ „Стоките“.  Причината е в продължаващите високи температури, съобщават от ВиК Габрово.
Водата ще бъде спряна от 26 юли до 4 август включително. През това време ще се изпълняват финалните строително-монтажни работи на строежа в двата реконструирани участъка на водопровода.
От 5 август 2021 г. водоподаването ще бъде възстановено, с разчет до вечерта на 6 август 2021 г. да бъдат обезпечени всички засегнати населени места, които не разполагат с алтернативно водоподаване.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.