Осветиха новия храм на Габрово „Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских“ (СНИМКИ)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Новият храм на Габрово „Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских“ беше осветен в Деня на народните будители 1 ноември от Негово Високопреосвещенство Великотърновския митрополит Григорий.

Освещаване на храм „Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских“. Снимка: Община Габрово

Зам.-кметът Мария Йозова подари на архиерейския наместник на Габрово отец Руслан венчални корони с пожеланието да свързва повече млади двойки.

Освещаване на храм „Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских“, 1 ноември 2020. Снимка: Община Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.