ДНЕС: Оркестър Габрово отново с концерт на открито

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Оркестър Габрово кани на пореден концерт на открито – на централната пешеходна улица „Радецка“ на 3 септември от 18:30 часа, съобщават от Община Габрово.

Вечно зелени хитове, любими мелодии и горещи ритми ще звучат под диригентството на маестро Николай Венков. Стефан Косев, Камелия Ноева и Таня Соколова ще ни разказват любовни истории с неповторимите си гласове.

Входът е свободен.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.