Оранжев код за значителни валежи и силен вятър в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Оранжев код за област Габрово - 23 октомври 2014 г.Оранжев код за обилни валежи е обявен за седем области, сред които и Габрово. Това обяви Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН.

Валежите ще са със значителни  количества – между 15 и 30 л/кв.м., а в Предбалкана локално могат да достигнат и до 50-60 л/кв.м.  Ще духа силен югоизточен вятър с пулсации до 25-28 м/с.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.