Внимание! Оранжев код за бурен вятър в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Оранжев код за бурен вятър е обявен за област Габрово на 26 септември 2020 г., сочи прогнозата на Националния институт за метеорология и хидрология.

В районите, разположени в близост до Стара планина, ще духа бурен южен вятър, който ще се проявява като фьон – пориви 24-27 м/сек.

Ще преобладава облачно и дъждовно време. В планините няма да е подходящо за туризъм. Ще бъде облачно, ветровито и с валежи от дъжд.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.