Внимание! Оранжев код за силен вятър в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна

Оранжев код за силен вятър е обявен за област Габрово за 29 и 30 октомври 2017 г., съобщават от НИМХ при БАН. Прогнозата за 29 октомври е, че вечерта вятърът ще се ориентира от запад-северозапад. Ще се усилва и през нощта скоростта на поривите ще достига 28-30 м/сек.

За 30 октомври НИМХ при БАН предупреждават, че ще духа силен, на пориви бурен запад–северозападен вятър със средна скорост 15-20 м/с (55-72 км/ч) и пориви до 25-28 м/с (90-100 км/ч).


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.