Внимание! Обилни валежи, гръмотевици и условия за градушки в Габровско

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Оранжев код за обилни валежи и гръмотевична активност е обявен за област Габрово за 27 юли. През нощта срещу четвъртък и в четвъртък ще има краткотрайни, но интензивни валежи и гръмотевични бури. Ще има условия и за градушки.

Очакваните сумарни количества валежи са между 35 и 50 л/кв.м, в планинските райони от областта и повече, предупреждават от НИМХ при БАН.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.