Отново оранжев код за опасно време в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Оранжев код за опасно време е обявен и за 27 юни 2018 г. за област Габрово, съобщават от НИМХ при БАН.

През нощта срещу сряда се очакват значителни и интензивни валежи, придружени с гръмотевични бури. Сумарните количества валежи ще са между 45 и 65 л/кв.м. През деня в сряда, след временно спиране на валежите, около и след обяд отново ще има краткотрайни превалявания.

Според прогнозата, под влияние на преминаващия през Балканите средиземноморски циклон, на 27 юни валежите ще продължат и ще са на много места. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и ще отслабне, но ще има и временни усилвания с развитието на купесто-дъждовната облачност. Привечер и през нощта срещу четвъртък валежите в много райони временно ще отслабнат, на места и ще спрат. Температурите ще бъдат по-ниски от обичайните – максималните ще са предимно между 20° и 25°.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.