Операция „Плюшено мече“: Подари подарък на дете в неравностойно положение в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Операция "Плюшено мече"
Операция „Плюшено мече“

Институции от област Габрово са част от коледна кампания на организацията Операция „Плюшено мече“ за подаряване на подаръци на деца в неравностойно положение. Това е деветата кампания на организацията.

До 11 декември 2016 г. можете да подарите подарък на дете от Габрово и региона, като посетите сайта на организацията, изберете регион Габрово и конкретната институция и ще видите списък на децата и конкретни подаръци, от които се нуждаят – дрехи, играчки, книги и др. За Габрово вижте списъка тук. В момента 18 деца в регион Габрово очакват своя подарък.

Как се подарява подарък на дете чрез Операция „Плюшено мече“

1. Посетете сайта www.plushenomeche.org
2. Натиснете бутон „Проекти“
3. Натиснете бутон „Подари подарък на дете“
4. Изберете регион, институция и дете, на което искате да дарите нов подарък като натиснете бутон „Дари“ , намиращ се срещу имената на децата
5. Регистрирайте се със facebook или email
6. Ще получите потвърждение със името и възрастта на детето, на което сте дарител, както и името на институцията, вида подарък и адрес на пункт, където да изпратите или лично да занесете Новия, опакован подарък преди крайния срок – 11.12.
7. В началото на декември организацията ще публикува и дните за раздаване на събраните в пунктове подаръци и посещение на децата, когато можете да се запишете като доброволец и лично да присъствате на раздаването и да се запознаете с децата.
8. Можете да помогнете и с изпълняване на списъците с общи нужди на домовете, за да могат децата и младежите да имат по-спокойна година.

Операция “Плюшено Мече” работи само с нови персонални подаръци по точни списъци с желанията на децата, любезно предоставени от директорите и персонала на всяка институция в партньорство с нас.

Тук може да видите и видео, обясняващо как да направите дарението си:

Повече за Операция „Плюшено мече“

За 8 години организацията е посетила приблизително 10 000 български деца. Операция „Плюшено мече“ помага на деца и младежи без родители, деца в риск и деца с увреждания, както и техните домове.

През 2015 г. организацията е посетила над 330 институции в цялата страна, раздавайки подаръци на над 7000 деца.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.