МБАЛ „Д-р Стойчо Христов” Севлиево

„Севлиево 21 век“ и заведения в града даряват обяд за медиците в МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„Бизнес-сдружение Севлиево 21 век“ и заведенията за обществено хранене в града ще предоставят топъл обяд за персонала на първа линия в борбата с COVID-19 в МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“. Инициативата е стартирала на 16 ноември, съобщиха от севлиевската болница в своята Фейсбук страница.

Севлиевци последваха примера на габровски ресторанти и фирми, които от 12 ноември започнаха да предоставят безплатно храна за медиците, които работят в отделенията на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ Габрово, лекуващи COVID-19.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Истории за Доброто от Габрово: Ресторанти и фирми даряват храна за медиците в габровската болница

Деца от ДГ „Дъга“ в Габрово правят картички за медиците в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.