Дряново и Трявна

Общинските съвети в Трявна и Дряново не избраха свои председатели

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Първите заседания на общинските съвети в Трявна и Дряново, свикани от областния управител на Габрово Невена Петкова, се проведоха на 12 ноември.

Досегашният кмет на Трявна Дончо Захариев и новоизбраният кмет Силвия Кръстева © Областна администрация Габрово

В Трявна новият кмет на общината Силвия Кръстева, общинските съветници и кметът на Плачковци Борислав Борисов положиха своята клетва.

Досегашният кмет на Дряново Мирослав Семов и новоизбраният кмет Трифон Панчев © Областна администрация Габрово

В Дряново клетва положиха новоизбраните общински съветници, кметът на община Дряново Трифон Панчев и кметът на Царева ливада Детелина Кьосова.

В първите заседания на общинските съвети в Трявна и Дряново обаче съветниците не успяха да изберат свои председатели.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кмет и общински съветници се заклеха, Климент Кунев стана председател на Общински съвет Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.