Общински служители и доброволци ще следят за струпване на хора по празниците в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Патрули от общински служители и доброволци ще следят за струпвания на хора по време на предстоящите почивни и празнични дни, информират от Община Габрово.

В дните на празниците – Цветница и Възкресение Христово (Великден), общинските патрулиращи екипи ще подпомагат дейността на служителите на ОД на МВР – Габрово по обезпечаване на обществения ред в районите на православните храмове.

От 6 април на територията на града вече работят съвместни патрули от доброволци и служители. Ежедневно, в делнични и празнични дни от 8:00 до 21:00 часа, те са ангажирани да проверяват за спазването на противоепидемичните мерки, разпоредени със заповеди на министъра на здравеопазването и директора на РЗИ – Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.