Община Трявна въвежда вечерен час, забрана за достъп до детски площадки, ползване на кафе автомати

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Трявна въвежда вечерен час за малолетни и непълнолетни лица – 20:00 ч. След този час те могат да излизат навън, но само с родител или настойник. Това гласи заповед от днес на кмета на Трявна Силвия Кръстева, съобщават от местната администрация.

Забранява се и достъпа до фитнес площадки, детски площадки, дворни пространства на детски градини, ясли и училища, спортни комплекси в Трявна.

С цел предотвратяване струпването на големи групи от хора на едно място се въвежда ограничение на присъстващите при провеждане на тъжни ритуали само до най-близките на починалото лице.

Преустановява се предлагането в търговските и производствени обекти на непакетирани прясно сготвени и готови за консумация храни от топли и студени витрини, тестени и месни изделия, сандвичи, пици, закуски, напитки и др. Преустановява се и ползването на кафе автомати и вендинг машини, разположени на открити и закрити обществени места.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.