Заради пандемията – Община Севлиево търси доброволци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Севлиево търси доброволци, които биха подпомогнали дейностите в социалните услуги на територията на общината. В ситуацията на повишена заболеваемост от COVID-19, когато все повече хора са заболели или карантинирани, екипите за обгрижване на хора в заведения и услуги са натоварени с нелеката задача да поемат работата и на своите колеги, които отсъстват поради заболяване или карантина.

Ако имате желание, възможност и сте готови да се включите в такива дейности, може да се свържете със Силвия Ангелова – началник на отдел „Здравеопазване и социални дейности“ в Община Севлиево по следните начини: 0675/396 184, 0878 621 353 или на електронна поща s_angelova@sevlievo.bg.

В зависимост от своята ангажираност, полагането на доброволчески труд може да бъде в удобни за доброволците дни и часове от седмицата. Всеки доброволец ще бъде напътстван и подпомаган в работата си от специалистите, работещи в социалната услуга. Ще имате необходимото предпазно облекло и дезинфектанти.

Благодарим на хората с добри сърца, които в тази трудна ситуация са готови да отделят от времето си и да помогнат, споделят от Община Севлиево.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.