Кметът на Габрово Таня Христова раздаде коледни подаръци в детските градини

Детските градини в Габрово ще получат спортни съоръжения и пособия от Община Габрово за Коледа

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Кметът на Габрово Таня Христова раздаде коледни подаръци в детските градини
Кметът на Габрово Таня Христова раздаде коледни подаръци в детските градини © Община Габрово

Община Габрово зарадва децата от габровските детски градини с коледни подаръци. Кметът Таня Христова се срещна с малките габровчета от ДГ „Младост“, „Слънце“ и „Явор“. Инициативата се случва за втора поредна година.

„Днес получих вдъхновяващ подарък от усмивки и емоции. Заслуга за това имат дечицата от детските градини. Тази година, решихме с колегите подаръците, които ще им занесем за празниците, да са спортни пособия и съоръжения. Пожелавам им да са здрави, да спортуват и да растат щастливи, защото осмислят нашите усилия“ – сподели във Facebook Таня Христова.

Община Габрово посети ДГ „Младост“, „Слънце“ и „Явор“ в Габрово © Община Габрово
Община Габрово посети ДГ „Младост“, „Слънце“ и „Явор“ в Габрово © Община Габрово

Всички детски градини в Габрово ще получат спортни съоръжения и пособия. Целта е от ранна възраст децата да се научат да водят активен и здравословен живот, да развият спортните си таланти.

Малчуганите поднесоха лично своите коледни картички на Таня Христова и я поздравиха с коледни песни. Някои деца демонстрираха и танцовите си умения, съобщават от Община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.