Община Габрово

В Габрово няма бедствена ситуация след валежите

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община ГабровоНа територията на община Габрово обстановката към 9 часа на 20 юни е спокойна, информираха от общинската администрация. Временно е усложнена ситуацията в кметства Гъбене, Новаковци и Драгановци, където след валежите в последното денонощие има засегната инфраструктура – частично разрушени улици и тротоари. Има наводнени приземни помещения в трите кметства.

Няма бедстващи или без подслон хора. Нивото на реките Янтра, Синкевица, Паничарка и Овчарка е в рамките на нормалното. За последните 24 часа нивото на язовир „Христо Смирненски“ се е понижило с 45 см.  Аварийни екипи на Община Габрово работят по засегнатите участъци.

Община Габрово не се нуждае от външна помощ за провеждане на аварийните дейности.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.