Община Габрово

Община Габрово спира приемни дни, конкурси, търгове и обществени обсъждания

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 16 март 2020 г. Община Габрово въвежда допълнителни спешни мерки при предоставянето на административни услуги и обслужване на бизнеса и физическите лица заради въведеното извънредно положение у нас.

Влизането в сградата на Община Габрово, ГРАО и Дирекция Местни данъци и такси ще бъде с контролиран достъп, няма да се допускат лица с прояви на остри респираторни заболявания.

За периода на извънредното положение, от 16 март до 13 април 2020 г., Община Габрово преустановява провеждането на приемни дни на администрацията, конкурси, търгове и обществени обсъждания.

Заявявайте услуги и плащайте данъци и такси онлайн

Заявления за услуги, жалби и сигнали могат да се подават по електронна поща на gabrovo@gabrovo.bg, mdt@gabrovo.bg или на телефони 066/818 400 и 066/ 804 775.

Заявяване, заплащане и получаване на административна услуга може да се осъществява чрез електронните услуги, в частта Местни данъци и такси и ГРАО, обявени на официалната страница на Община Габрово www.gabrovo.bg .

Задълженията към местни данъци и такси могат да се заплатят по електронен път тук, а останалите услуги могат да бъдат заявени, заплатени и получени чрез лицензирани пощенски оператори. Повече информация тук.

ОЩЕ МЕРКИ СРЕЩУ КОРОНАВИРУС В БЪЛГАРИЯ:

Държавата актуализира кои обекти се затварят и кои не

Затварят се търговски обекти, ако в тях се струпат много хора

Граждани и фирми могат да питат на тел. 112 за мерките срещу коронавирус

Полицията удължава срока за пререгистрация на газовите уредби

Удължават се сроковете на ТЕЛК-ове и на протоколи за лекарства по НЗОК

Спират битаците и откритите пазари в Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна

ПРОЧЕТЕТЕ НАЙ-ВАЖНОТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕТО ОТ КОРОНАВИРУС:

Какво трябва да знаем за коронавируса – симптоми, предпазване, хигиена, изследване

Как да се предпазим от коронавирус

РЗИ Габрово с указания към работодателите за превенция на коронавируса

Личните лекари могат да издадат болничен за пристигащите у нас от Китай и Италия


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.