Областна администрация - Габрово

Наградиха Обществения съвет към Областния управител на Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Областна администрация - ГабровоОбщественият съвет към Областния управител на Габрово беше награден с приз за партньорство между областна администрация и структури на гражданското общество.

Областният управител Николай Григоров получи отличието по време на тържествена церемония по награждаване на победителите в петото издание на годишния национален конкурс на „Фондация за прозрачни регламенти” за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации.

Общественият съвет към Областния управител на област Габрово цели осигуряване участието на гражданите в обществения и икономическия живот, чрез утвърждаване принципите на правовата, демократична и социална държава.

„Полученият приз е достатъчен стимул, за да продължаваме да работим прозрачно и открито и в диалог с гражданското общество – коментира след церемонията Николай Григоров.

Грамотата е за Втори подгласник в категория „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и структури на гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията” за 2013 г.

 

 

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.