Обучения за подготовка на проекти ще се проведат в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Областен информационен център ГабровоИнформационни срещи – обучения на тема: „Разработване на проектни предложения: основни стъпки и специфични моменти“ ще се проведат този януари. Организатор е Областен информационен център – Габрово.

Обученията ще се проведат на групи по 20 човека в дните между 19 и 22 януари 2015 г., като продължителността им е в рамките на 1 час и 30 минути за всяка от групите, а броят им зависи от записалите се желаещи.

Заявки за участие в обученията се приемат на e-mail: oic@gabrovo.bg или на телефон: 066/807-222 до 13 януари 2015 г. В заявката задължително следва да упоменете  телефон за контакти, на който ще бъдете уведомени за конкретната дата на обучението.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.