Публично обсъждане на бюджета на община Габрово, но при ограничение за брой посетители

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Публичното обсъждане на проекта за Бюджет за 2021 г. на община Габрово предстои на 4 февруари. Събитието ще бъде в зала „Възраждане“ от 17:30 ч., но заради противоепидемичните мерки – само при 30% от капацитета на местата в залата, които са общо 395.

Събитието е отворено за жителите на община Габрово, юридически лица, представители на средствата за масово осведомяване, на граждански сдружения, общински съветници, ръководители на бюджетни звена и други заинтересовани лица, споделят от Община Габрово.

В съобщението в сайта на местната администрация не се посочва дали ще има онлайн излъчване на обсъждането на бюджета.

Материалите по проекта на бюджета на община Габрово за 2021 г. са на разположение в Център за административно обслужване при Община Габрово на хартиен носител, а в електронен вариант можете да се запознаете с приложенията тук:

Приложение 1 – Разчет на приходите

Приложение 2 – Разходи по функции

Инвестиционна програма на Община Габрово за 2021 година


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.