Община Габрово

Включваме се в публичното обсъждане на бюджета на Габрово чрез онлайн чат

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Публичното обсъждане на проекта за Бюджет за 2021 г. на община Габрово предстои на 4 февруари от 17:30 ч. в зала „Възраждане“. Както Габрово Daily вече писа, ще се допускат хора в залата до запълване на 30% от капацитета на местата, които са близо 400.

Ще може да участвате в обсъждането и чрез онлайн включване, но не чрез звук и видео, а с чат. За него обаче е нужно да инсталирате определен софтуер. От Община Габрово публикуваха насоки за това:

Онлайн включването в събитието ще се случва чрез този линк. След като кликнете върху линка, автоматично ще се свали приложението webex.exe, което ще трябва да инсталирате на Вашия компютър. С приключване на инсталацията ще се зареди прозорец, в който трябва да се регистрирате с име и реален мейл. Следват настройки на аудиото и видеото на Вашия компютър и присъединяване към срещата. Звукът и видеото от страна на външните потребители ще бъде ограничено, но ще имате възможността да задавате конкретни въпроси, свързани с темата на обсъждането и презентацията на проектобюджета, като пишете в чата.

Ако приложениеto webex.exe е инсталирано вече на Вашия компютър, при стартиране на линка няма да се свали инсталационен файл, а ще се покаже прозорец „Отваряне на Cisco Webex Meeting“.

Ако желаете да се включите в срещата директно от Вашия браузър, без да  сваляте и инсталирате приложението, след като кликнете върху линка, който ще бъде активен малко преди обявения час на срещата, кликнете с мишката върху „Join from your browser“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.