Предстои публично обсъждане на бюджета на Габрово за 2022 г.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Публичното обсъждане на проекта за бюджет за 2022 г. на община Габрово ще се проведе на 23.03.2022 г. /сряда/ от 17.30 часа в Ритуална зала на Община Габрово.

Обсъждането е отворено за жителите на община Габрово, юридически лица, представители на средствата за масово осведомяване, на граждански сдружения, общински съветници, ръководители на бюджетни звена и други заинтересовани лица.

Материалите по проекта на бюджета на община Габрово за 2022 г. ще бъдат на разположение в Център за административно обслужване на гражданите в сградата на общинската администрация на хартиен носител, а в електронен вариант можете да се запознаете с тях в сайта на Община Габрово:

Приложение 1 – Разчет на приходите

Приложение 2 – Разходи по функции

Инвестиционна програма на Община Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.