От днес посещаваме обекти и събития без зелен сертификат

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От днес, 24 февруари, влизат в сила облекчени противоепидемични мерки. Най-съществената промяна е във възможността да посещаваме обекти и събития без зелен сертификат. Дали ще се изисква предоставяне на зелен сертификат вече зависи от решение на самите обекти/ събития, каквото вече много обекти обявиха.

Според заповедта на здравния министър, „считано от четвъртък, 24 февруари, по преценка на собствениците, управителите/организаторите на обекти/мероприятия може в обекта/на събитието да се допускат посетители без изискване да предоставят „зелен сертификат“. Изискването за „зелен сертификат“ остава задължително за персонала на всички обекти с обществено значение“.

КАКВИ СА ДРУГИТЕ ПРОМЕНИ В ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ

МЗ: От 24 февруари се облекчават противоепидемичните мерки


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.