Новият център за водолечение към болницата в Трявна вече работи

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Новият център за водолечение в Многопрофилната болница за активно лечение “Д-р Теодоси Витанов” в Трявна е вече готов и е в експлоатация, съобщават от Община Трявна. Центърът има ново модерно оборудване.

Предишното състояние на център за водолечение в МБАЛ “Д-р Теодоси Витанов” в Трявна. Снимка: Община Трявна
Джакузи в новия център за водолечение в МБАЛ “Д-р Теодоси Витанов” в Трявна. Снимка: Община Трявна

Общият бюджет за цялостното реновиране е на стойност 100 000 лв., от които 45 000 лв. са отпуснати по Проект “Красива България” и 55 000 лв. от местната власт.

Разположена е хидролечебна секция с доставено и монтирано на място джакузи. Обособени са зона за релакс и нова сауна. Непосредствено до тях е солната стая, която е изградена със средства на болницата.

Солна стая в новия център за водолечение в МБАЛ “Д-р Теодоси Витанов” в Трявна. Снимка: Община Трявна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.