Областна администрация - Габрово

Министерският съвет не взе решение за нов областен управител на Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На заседание на 12 януари 2022 г. Министерски съвет назначи нови областни управители на областите Враца, Кюстендил, Плевен, Разград, Русе и София.

За Габрово обаче все още няма решение за смяна на областния управител, става ясно от информация, разпространена вчера от правителствената пресслужба.

Припомняме, че през май 2021 г. служебното правителство назначи за областен управител на Габрово Борислав Бончев (четете повече за него в статията на Габрово Daily тук).


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.