Саниран блок на ул. "Антим І" в Габрово © Община Габрово

Нови седем санирани жилищни сгради са готови в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Саниран блок на ул. "Антим І" в Габрово © Община Габрово
Саниран блок на ул. „Антим І“ в Габрово © Община Габрово

Нови седем жилищни блока, санирани по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, ще бъдат открити на 17 юни в Габрово. Официалното откриване ще започне от сградата на ул. „Антим I“ №3 и 5, съобщават от Община Габрово.

Това са сградите на улици: „Св. Св. Кирил и Методий“ №7 и 9; „Орловска“ №139; „Осми март“ №24; „Антим I“ №3; „Петър Падалски“ №6 и на бул. „Могильов“ №83, 85, 87 и бул. „Могильов“ №84.

Общо 10 са санираните до момента жилищни сгради в Габрово. Миналата година бяха официално открити блоковете на улиците „Спортна“ 3, „Йосиф Соколски“ 37 и „Варовник“ 11.

Сключените договори за целево финансиране са 37, а сградите в процес на обновяване – 19, за останалите 8 строителството предстои.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.