Новите случаи на COVID-19 в Севлиево двойно повече за седмица

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Новозаболелите от COVID-19 през последната седмица в Севлиево се увеличиха два пъти и вече са 52 души. В болница се лекуват 31 човека, а 86 са на домашно лечение, съобщават от Община Севлиево.

Общият брой на активните случаи достигна 117. Под карантина са поставени 194 контактни лица. Битката с вируса изгубиха 42 души. Двама са починали през последната седмица.

От началото на пандемията с PCR тест са били диагностицирани 1471 души, а излекуваните са 1312.

Общинският кризисен щаб апелира към стриктно спазване на противоепидемичните мерки.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.