Областна администрация - Габрово

Правителството назначи нови зам.-областни управители на Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Нови заместник-областни управители са назначени в Габрово, съобщават от пресцентъра на областната администрация.

На мястото на досега заемащите длъжностите Росен Цветков и Мария Пенева са назначени Кристина Сидорова и Стилияна Събева-Тинчева.

Кристина Сидорова е магистър по стопанско управление. Била е народен представител в 44-то Народно събрание.

Стилияна Събева-Тинчева е завършила Стопанската академия в гр. Свищов. През периода 2003 г. – 2007 г. е била заместник-кмет на община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.