Коледа и Нова година в Габрово

Нова година идва в Габрово със звездите на X Factor и оркестър „Габрово“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Коледа и Нова година в ГабровоНовогодишното тържество в Габрово тази година ще бъде пред Спортна зала „Орловец“. Община Габрово кани всички габровци и гости на града на 31 декември, за да изпратим старата и посрещнем новата година заедно.

Часът на срещата е 22.45, а за празничното настроение ще се грижат звездите на X Factor 2014 – Пламен и Иво, Невена и Траян, а също така и музикантите от оркестър „Габрово”, на които са поверени първите часове на 2015 година. Габровци ще посрещнат Новата година по традиция с български хора и празнични илюминации.

Общински пътнически транспорт ще осигури автобус по направление Русевци – Автогара – ДХС – Инструмент с часове на тръгване от Русевци – 22.15 и 23.30 и с часове на тръгване от Инструмент – 22.45 и 23.50.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.