Ресторант "Мона Лиза" в Тера Мол Габрово © Ресторант Мона Лиза

Посрещнете Нова година в ресторант “Мона Лиза” в “Тера мол” със семейството, децата и приятели

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ресторант "Мона Лиза" в Тера Мол Габрово © Ресторант Мона Лиза
Ресторант „Мона Лиза“ в Тера Мол Габрово © Ресторант Мона Лиза

Ресторант “Мона Лиза” в “Тера мол” – Габрово ви предоставя последна възможност да направите заявка за новогодишната вечер, ако още не сте избрали къде да посрещнете новата 2019 година.

За първи път ресторантът залага на свободно избираемо меню за всеки според индивидуалните му предпочитания. Можете сами да избирате в цели 7 раздела каква салата, основно ястия, десерт, мезета, напитки и алкохол да консумирате. Има и отделно детско меню, в което също можете свободно да направите най-добрия избор на храна за вашето дете.

Меню за новогодишната нощ в ресторант "Мона Лиза" в Тера мол Габрово
Меню за новогодишната нощ в ресторант „Мона Лиза“ в Тера мол Габрово

Ресторант “Мона Лиза” се е погрижил и за празничното настроение на гостите си с развлекателна програма с участници от София – носителят на безброй награди за илюзионно изкуство Боби Шоу, имитаторът Любомир Фърков – Фъри, Виктория Войс от дует “Акварел”, DJ.

Както подобава на Нова година, ще има томбола с награди, игри с публиката и още изненади.

За празничното забавление и на най-малките от ресторанта предлагат детския кът в Тера мол – детският куверт от 50 лв. включва и безплатно ползване на детския кът с аниматор.

Новогодишният куверт е на цена от 145 лв. За група можете да се възползвате от намаление. Празничната вечеря започва в 20:00 ч. на 31 декември 2018 г. Повече информация можете да получите на телефон 0878 966 222 или на място в ресторант “Мона Лиза” в Тера Мол на бул. “Могильов” 47 в Габрово, етаж 2.

Новогодишен куверт в ресторант "Мона Лиза" в Тера мол Габрово
Новогодишен куверт в ресторант „Мона Лиза“ в Тера мол Габрово

 

За реклама в Габрово Daily и онлайн телевизия Gabrovo.net TV пишете на editor@gabrovodaily.info. Съобразно Вашите бизнес изисквания и нужди можем да Ви предложим и атрактивни рекламни пакети Текст + Видео + Facebook.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.