Николай Григоров посети засегнатото от наводнение с. Царева ливада

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Николай Григоров в Царева ливадаОбластният управител на Габрово Николай Григоров посети кметство Царева ливада и разговаря с кмета Детелина Кьосова. Повод за посещението на Григоров бяха поройните дъждове от миналата седмица, които нанесоха най-много щети в Дряново и Царева ливада.

Нанесени са множество поражения на пътната настилка, тротоари, парапети, мостови съоръжения. На терен областният управител и кметът обсъдиха начините за възстановяване на засегнатата инфраструктура.

Както вече Gabrovo Daily ви информира, средствата от спешната дарителска кампания DMS VARNA ще бъдат използвани и за възстановяването на пострадали от наводненията населени места и в област Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.