МБАЛ „Д-р Стойчо Христов” Севлиево

Неврологията в МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево затвори заради заболели от COVID-19

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От днес „Неврологично отделение“ в МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево е затворено заради заболели от COVID-19 сред персонала. До понеделник остава затворено и АГ отделението в болницата. За това съобщиха от лечебното заведение във Фейсбук страницата си.

Над 50 души с Covid-19 в тежко и средно тежко състояние се лекуват към момента в МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в София. Активните случаи в областта надхвърлиха 2000, а в община Севлиево заболелите са 398.

Над 10 % от екипа на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ е заразен с Covid-19 и има спешна нужда от подкрепление – студенти, лекари и сестрински персонал, които да заместят заболелите, алармират от лечебното заведение. В графика на дежурствата при необходимост се включва и ръководството на болницата. Повече за призива на севлиевската болница за доброволци и персонал може да прочетете в статията на Габрово Daily тук.

Екипът на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ умолява жителите на община Севлиево да спазват стриктно противоепидемичните мерки!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.