На Коледа: жълт код за силен вятър в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна

Жълт код за силен вятър е обявен за 25 декември в област Габрово от НИМХ. Още в началото на денонощието, по преминаващия студен атмосферен фронт, ще има временно усилване на вятъра до 14-19 м/сек.

Облачно до разкъсана облачност ще бъде времето в Габрово днес според прогнозата на Метеорологична станция Габрово. Температурата ще бъде -2°C. На 26 декември обаче ще бъде още по-студено – градусите ще паднат до -5°C, ще бъде облачно до разкъсана облачност.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.