"На гости на социалните услуги" © Община Габрово

На гости на социалните услуги в Център за обществена подкрепа ИМКА

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

"На гости на социалните услуги" © Община ГабровоПредставителите на социалните услуги в община Габрово се срещнаха на традиционна работна среща, част от инициативата „На гости на социалните услуги“. Срещата се състоя в Центъра за обществена подкрепа – ИМКА, съобщават от Община Габрово.

Домакините от Центъра представиха своята дейност, трудностите и предизвикателствата, които срещат в ежедневната си работа. Обсъдени бяха детайли от работния процес и възможностите за взаимодействие между услугите.

Екипите, работещи в социалните услуги на територията на общината, дискутираха и основни проблеми в социалната сфера, свързани със заплащането на труда на специалистите. Областният координатор по проект „Повишаване на квалификацията на служителите в сферата на закрила на детето, социалните услуги и социалното подпомагане“ Галя Петрова запозна присъстващите с дейностите по проекта и възможностите за подкрепа на специалистите, работещи в социалните услуги от резидентен тип.

Следваща работна среща е насрочена за края на юли, когато домакин ще е Център за настаняване от семеен тип за деца/младежи без увреждания.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.