Над 3000 нарушения на скоростта на пътя от началото на годината в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

75 нарушения на скоростта установиха пътните полицаи в област Габрово само за първите десет часа от операцията на Пътна полиция „24 часа скорост“. С 88 км/ч при разрешени 50 км/ч се е движил шофьор на бул. „Трети март“ в  Габрово. Пътните полицаи са работили на 15 места за контрол, съобщават от МВР Габрово.

Операцията се проведе от 6:00 ч. на 18 април до 6:00 ч. на 19 април на територията на област Габрово. В Габровски регион са определени 42 места за контрол.

Колко нарушители на пътя в област Габрово има през 2018 г.?

От Пътна полиция припомнят, че при проведената през април миналата година 24-часова акция за контрол на скоростта в областта са били установени 32 водачи, шофирали с превишена скорост. По време на проверките са констатирани и други 6 нарушения на Закона за движение по пътищата.

От началото на 2018 г. до 15 април в Габровски регион са констатирани 3248 нарушения на разрешената максимална скорост на движение.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.