Дряновски манастир © Община Дряново

Държавата ще възстанови разрушения мост при Дряновския манастир

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Министерски съвет ще отпусне средства за ремонт на разрушения мост при Дряновски манастир, съобщи днес областният управител на Габрово Невена Петкова. Очаква се в сряда на заседание на правителството да бъде взето решение за отпускане на средства в размер на 276 614 лева.

Информацията идва точно в деня на храмовия празник на Дряновския манастир – Архангеловден, 8 ноември.

Мостът, който свързва Дряновския манастир с пещерата Бачо Киро, беше разрушен при проливните дъждове през юни тази година.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.