От 15 март – с „Месечен абонамент за район“ в зоните за платено паркиране в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 15 март 2021 г. в зоните за платено паркиране в Габрово ще може да се закупува „Месечен абонамент за район“ на цена от 60 лв. с ДДС, съобщават от Община Габрово.

Чрез абонамента има възможност за паркиране, без специално обозначено място, в избран от ползвателя район, за неограничен брой пъти за неограничено време в рамките на периода на абонамента.

Желаещите да се възползват от него трябва единствено да подадат заявление по образец, в което се посочва регистрационния номер на автомобила, за които се прилага абонаментът и избрания район.

Документи ще се приемат в сградата на Община Габрово от 15 март. Предвидена е също и отстъпка при предплащане в брой – 5% за 6 месеца и 10% за 1 година.

Заявления се изтеглят от сайта на Община Габрово – раздел Платено паркиране. След подаване на заявлението, в срок до 15 дни, се издава разрешение за заявения абонамент. Той започва да тече от датата на одобрение.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.