Без битак в Севлиево, петъчният пазар отново се мести

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Петъчният пазар за промишлени стоки (т.н. „битак“) в района на панаирната площадка в Севлиево няма да се провежда на 8 и 15 октомври 2021 г. Петъчният пазар за земеделска продукция пък ще се премести на мястото на битака, в района на панаирната площадка, съобщават от Община Севлиево. Ще се спазват стриктно изискванията за разположение на щандовете, носене на защитна маска от граждани и търговци, както и спазване на необходимата дистанция между тях.

Кооперативният пазар продължава ежедневната си дейност както досега при стриктно прилагане на въведените противоепидемични мерки.

Общинският инспекторат, РУ – Севлиево и другите контролни органи ще осъществяват засилен контрол за стриктно прилагане на въведените противоепидемични мерки. Общинският кризисен щаб призовава гражданите да спазват дистанция, да използват лични предпазни средства, да прилагат всички противоепидемични мерки, да бъдат отговорни към своето здраве и здравето на останалите.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.