Пътна полиция с акция да пазим живота на децата на пътя

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

През юни служителите от „Пътна полиция“ провеждат традиционната акция „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя“. За периода 18-27.06.2021 г. на територията, обслужвана от ОДМВР-Габрово, са проверени общо 546 МПС и 674 лица.

Установени са 4 водачи, управлявали след употреба на алкохол и 1 след употреба на наркотици, установен е 1 неправоспособен водач. Констатираните нарушения за превишена скорост са 329. Санкционирани за неправилно изпреварване са 9 лица, а за неспазване на пътни знаци и маркировка- 41.

Поради зачестилите пътни инциденти с пострадали лица в област Габрово, ръководството на дирекцията и служителите от „Пътна полиция“ призовават всички участници в движението по пътищата да бъдат много внимателни и да спазват стриктно правилата за движение.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.