Гишетата на полицията в област Габрово са отворени с обичайното си работно време

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Въпреки усложнената епидемиологична обстановка на територията на град Габрово гишетата на сектори „Пътна полиция“ и „Български документи за самоличност“ при Областна дирекция на МВР – Габрово функционират с обичайното си работно време за прием на граждани. За това информират от ОД МВР Габрово.

Работното време на сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР – Габрово и РУ – Севлиево е всеки работен ден от 08:30 часа до 17:30 часа, без прекъсване. Служителите на сектор БДС в Районни управления Трявна и Дряново работят с обедна почивка от 12:00 до 13:00 часа.

Работното време на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Габрово е в работните дни (понеделник-петък) от 08:30 часа до 17:30 часа, без прекъсване.

Като превантивна мярка за предотвратяване на разпространението на вирусни заболявания, медицинските специалисти препоръчват да се избягват струпвания на големи групи от хора в затворени пространства.

С цел опазване здравето на гражданите, желаещите да се възползват от услугите на гишетата ще бъдат помолени да изчакат своя ред извън помещенията. За да бъдат обслужени, гражданите ще се допускат поединично, по реда на тяхното явяване.

До отпадане на необходимостта за предпазване от случайно заразяване от ОД МВР Габрово призовават да спазваме дистанция един от друг не по-малка от 1,5 метра, както и и да посещаваме гишетата на Сектор БДС и сектор ПП само при случаи на крайна необходимост.

КОИ ИНСТИТУЦИИ В ГАБРОВО НЯМА ДА РАБОТЯТ С ГРАЖДАНИ

Община Габрово отменя временно приемните си дни заради коронавируса

Кадастърът в Габрово няма да обслужва на гише, само електронно


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.