МБАЛ „Д-р Теодоси Витанов“ в Трявна спешно се нуждае от доброволци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Общинската болница МБАЛ „Д-р Теодоси Витанов“ в Трявна спешно се нуждае от доброволци, които да помагат като санитари, съобщават от Община Трявна.

Необходими са хора, които да подпомогнат дейностите по дезинфекция, за доставка на лични вещи и храна до пациентите от техните близки, както и при необходимост – за събиране на битовите отпадъци. Доброволците могат да бъдат както мъже, така и жени. Предпазни средства за доброволците ще бъдат осигурени от болницата.

Телефон за повече информация, записвания и контакти: 0899962032. Лице за контакт: Галина Денева – старша медицинска сестра.

Това е третата болница в област Габрово, която отправя призив за доброволци след областната МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ и МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево има нужда от доброволци и медици

Габровската болница с нов призив за доброволци – към студенти по медицина


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.