МБАЛ „Д-р Стойчо Христов” Севлиево

МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево има нужда от доброволци и медици

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ Севливо отправи призив за набиране на медицински персонал и доброволци. Публикуваме текста, споделен на Фейсбук страницата на болницата в Севлиево:

„Екипът на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ се обръща към всички, които имат възможност и чувстват необходимост да изпълнят мисията си в помощ на медиците и пациентите по време на пандемията.

Имаме остра нужда от доброволци и недостиг на персонал, но искрено вярваме, че апелът ни ще достигне до сърцата на призваните да се притекат на помощ в този изключително труден момент.

Това е изпитание за здравната система, за медицинските екипи и за всеки един човек и само заедно имаме шанс да се справим – да преборим страха, болестта и всички последици!“

Как да се свържете с МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“

Може да се свържете с болницата в Севлиево на следните контакти: МБАЛ „Д-р Стойчо Христов” ЕООД – гр. Севлиево, ул. „Стефан Пешев” №147. Телефони – секретар: 0675 38 333; счетоводство: 0675 38 332; информационно звено: 0675 38 340; регистратура: 0675 38 338; ТРЗ: 0675 38 343. Електронна поща: mbal_sevlievo130@abv.bg.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

„Севлиево 21 век“ и заведения в града даряват обяд за медиците в МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“

Истории за Доброто от Габрово: Ресторанти и фирми даряват храна за медиците в габровската болница

Деца от ДГ „Дъга“ в Габрово правят картички за медиците в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“

Габрово Daily заедно с общностната медия за доброто „Добрите българи“ dobrite.bg търсим истории за Доброто от Габрово и региона. Търсим дарителите, доброволците, благодетелите, дори да са най-обикновени хора, които вършат всекидневно добро. Обществото има нужда от активни граждани с общественополезна дейност – независимо колко мащабна е тя, дали е голяма кампания със стотици последователи или нещо малко като почистване на кварталната градинка, помощ за възрастен нуждаещ се човек или грижа за животно.

Пишете на нашата поща editor@gabrovodaily.info, на пощата на „Добрите българи“ info@dobrite.bg или споделяйте във Фейсбук групата Задруга на Добрите българи.

Четете в статията ни: Габрово Daily и „Добрите българи“ търсят истории за Доброто от Габрово и региона


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.