Марш на завършващи курсанти от Националния военен университет “Васил Левски” – Велико Търново премина през Габрово

Курсанти от Националния военен университет “Васил Левски” – Велико Търново маршируваха в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Марш на завършващи курсанти от Националния военен университет “Васил Левски” – Велико Търново премина през ГабровоМарш на завършващи курсанти от Националния военен университет “Васил Левски” – Велико Търново премина през Габрово по пътя си към Паметника на свободата на вр. Свети Никола (Шипка), съобщиха от Община Габрово. С цветя и венци те уважиха Паметника на загиналите във войните за национално обединение пред Консултативна поликлиника и паметника на Васил Априлов пред Национална Априловска гимназия.

Националният военен университет „Васил Левски“ във Велико Търново възстанови традицията дипломите на курсантите да се връчват на Шипка.

За отличен успех и редица заслуги в своето обучение и спорта беше отличен  курсант – старшина Добрин Дианов Добринов от Габрово. Той получи графичен знак „155 години Габрово – град“  от кмета на града Таня Христова и вимпел „Шипченска епопея“ от областния управител Николай Сираков.

Таня Христова поздрави и всички завършващи курсанти:

„Патронът на вашия университет Васил Левски казва „Времето е в нас и ние сме във времето“. Възприели сте тази фраза за девиз и ви пожелавам максимално да се възползвате от думите му оттук нататък. Защото точно вие и точно тук и сега имате силата да промените това, което не ви харесва, да утвърдите това, което смятате за добро, да донесете познание, за това, което мислите, че липсва, да направите нещата, които смятате, че трябва да се направят. Именно вие тук и сега знаете най-точно какво е нужно, защото сте пулсът на съвремието ни. Затова на добър час! Бъдете смели, уверени в собствените си сили и не спирайте да преследвате мечтите си!“


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.