Габровчето Мартин Копчев – с Голямата награда на Бербатов

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мартин Копчев от ГабровоЧетвъртокласникът от Габрово Мартин Копчев получи Голямата награда в категория Наука, I-V клас, от Димитър Бербатов, съобщи вестник „100 вести“. Церемонията по връчване на VI Годишни награди на „Успелите деца на България“ на фондация „Димитър Бербатов“ се състоя в „Шоуто на Слави“ по bTV в понеделник.

Мартин е ученик на Росица Коева и има 13 отлични постижения по математика през 2013 г., първенец с максимален брой точки от най-силните състезания за възрастта: „Хитър Петър“, „Черноризец Храбър“, Софийския математически турнир и др.

Под закачливия поглед на Бербатов Мартин обясни на Слави Трифонов колко хубаво нещо е математиката и колко благодарен е на дядо си Георги, който му е помогнал да разбере това.

Източник: в. „100 вести“, 6 юни 2014 г., „Мартин Копчев – с Голямата награда на Бербатов“

Фотография: „Шоуто на Слави“

100vesti-about


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.