Часовници Emporio Armani – Класика и стил, съчетани в едно

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Италианският майстор Джорджо Армани няма нужда от представяне. Стилът му трудно може да бъде описан, въпреки че е уникален. Едно е сигурно – дизайнерът твори на границата между класиката и модерното изкуство, а произведенията му се отличават с яркост и елегантност, съчетани в едно. Неговите страхотни дизайнерски часовници са ориентирани към уверените мъже и жени, които знаят точно какво искат от живота и са решени да го получат.

Първите маркови часовници Emporio Armani бяха издържани в семпъл, по-скоро класически стил, като същевременно се отличаваха с високо качество на изработка от изключително надеждни материали. Съвременните им събратя запазват и доразвиват славата на марката, използвайки по-модернистичен подход. Те са едно истинско предизвикателство към всички успешни хора със своя необичаен и оригинален дизайн, но запазили непокътнати критериите за качество и надеждност.

Елегантни дамски часовници, спиращи дъха

Сред невероятните дамски модели маркови часовници Armani можете да откриете както сдържани класически модели, впечатляващи със своята стилна аскетичност, така и великолепни образци, чиято луксозна визия спира дъха. Многоцветни циферблати, контрастни цветове, ефектни материали за верижките – всичко това, както и много други достойнства продължават да впечатляват потребителите и да вълнуват сетивата им.

Изображение: Emporio Armani AR1926 Gianni T-Bar

Дизайнерските часовници Armani са известни най-вече със своите много успешни линии Renato, Valente, Ceramica, както и с чудесните си дамски колекции.

Официално-елегантни часовници Emporio Armani от колекцията Classic

За линията Classic се знае, че е особено популярна, а за големия й успех е „виновна“ стилната комбинация между две пълни противоположности – простота и лукс. Дизайнът на часовниците от тази линия не залага на сложни детайли, но за сметка на това изобилства от елегантност, затова е подходящ за всякакви събития – официално парти, бизнес събитие или обикновените ежедневни дейности.

Изображение: Emporio Armani AR2448 Renato Chronograph

Часовниците Classic включват модели както за господата, така и за дамите. Формите са максимално опростени, дори в тях се долавя известна строгост, а материалите на изработка са от най-високо качество. Разбира се, за да се внесе разнообразие, от марката са се погрижили да представят и някои по-сложни модели, част от които идват с инкрустирани камъни, за по-луксозно докосване.

Спортно-елегантни часовници от колекцията Emporio Armani Sports

Що се отнася до линията Sports, тя определено бие с пулса на големия град и е предназначена за всички, чийто ден протича на бързи обороти. Тя се отличава с модели, чиято водоустойчивост и якост са пословични, за да отговори напълно на потребностите на младите хора, спортуващи активно. Цветовата схема на моделите е удивителна – може да срещнете богата гама от зелени, сиви, оранжеви и други ярки или пастелни нюанси.

Изображение: Emporio Armani AR5905 Sportivo Chronograph

Още една заслужаваща внимание колекция часовници е Emporio Armani Ceramica. Всеки един от моделите, включени в нея, е уникален и неподражаем. Стилни, ярки, атрактивни – това са часовници за модерната, уверена в своите сили жена. Където и да решите да отидете, с такъв часовник винаги ще изглеждате невероятно.

Изображение: Emporio Armani AR1417 Ceramica Chronograph

Той подчертава достойнствата на дамата, добавя стил и никога не може да остане незабелязан. Затова и славата на часовниците Armani е безгранична. Те не престават да се радват на огромната любов и признание от страна на своите ценители, а богатата гама от модели допълнително допринася за затвърждаване на добрия имидж.

Заповядайте да разгледате колекцията от най-атрактивните и впечатляващи модели мъжки часовници Емпорио Армани на магазини Timebox.bg!

В магазини Timebox.bg ще откриете великолепни предложения както за дамски, така и за мъжки дизайнерски часовници, които ще ви помогнат да изградите и затвърдите вашия неотразим стил.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.