Мариана Пенчева от Гостилица с номинация за „Жена на десетилетието“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мариана Пенчева. Снимка: Годишни награди „Жена на десетилетието 2019“

Учителката Мариана Пенчева от дряновското село Гостилица е номинирана за първите годишни награди „Жена на десетилетието“ на Woman.bg. Номинацията е в категория „Майките, които ни вдъхновяват“, научаваме от сайта на организаторите.

Призът е за българските жени с най-голям принос към обществото. Ще бъдат отличени 10-те дами, които са оставили най-ярка следа и са се превърнали във вдъхновение и пример за подражание.

Ето и визитката, с която Мариана Пенчева е представена в сайта на наградите:

Повече от пет години една млада жена е посветила живота си на отглеждане и възпитаване на чужди деца. След като завършва следването си във ВТУ “Кирил и Методий“ със специалност “Социална философия“, тя започва работа в училището с пансион в дряновското село Гостилица. Нейното име е Мариана Пенчева – една достойна българка, която с много обич и топлина се превръща в истинска майка – орлица за девет българчета от крайно бедни семейства.

Вижте и специално подготвената за номинацията видео визитка, а по-долу в статията ще откриете и линк за гласуване:

Можете да гласувате за номинацията на Мариана Пенчева онлайн тук. Гласуването ще продължи до 1.03.2019 г. Победителите ще бъдат обявени на 5.3.2019 г. в 20:00 ч. в столичен хотел.

Припомняме, че Мариана Пенчева беше сред 50-те души и организации, които Европейският парламент отличи с наградата за европейски гражданин за 2016 г. за техния принос в европейското сътрудничество и за утвърждаване на общите ценности.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.